Post by meuderpsarsowest on Feb 6, 2022 12:42:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wytrzymałość generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Fajna gra😀😀😀
Niesamowita gra !!! Ale czasami wyrzuca mnie to z gier, nie wiem dlaczego. Również ja i mój kuzyn próbujemy dołączyć do siebie w tworzonych grach, ale nie pojawiają się w wyszukiwaniu serwerów. Ale dobra gra Chociaż. Pomyślałem, że może być Chicken Gun 2, odkąd zobaczyłem go na youtube, filmy były prawie przynętą na kliknięcia
Koleś, to moby, nietoperze, ponury żniwiarz i mega-pajęczy hit z tej pory
Po miesiącu grania recenzuję to... Gra jest ogólnie dobra, hakerzy są na miejscu, a wy ich nie widzicie lub nie blokujecie! Muszę podnieść głos przeciwko nim z mojego zespołu, a niektórzy hakerzy utrudniają nawet otwarcie przycisku z trzema liniami, aby ich wykopać! Aszholes , przychodzą zrujnować twoją grę ....... Inne rzeczy są ładne , łatwe awansowanie , nie ma wymogu płacenia prawdziwych pieniędzy , wszystko można kupić bez prawdziwych pieniędzy ....... Reklamy wychodzą , ale nadal jest w porządku . DZIĘKI :-)
3 na 5 tylko dlatego, że nie mogę dać 2,5. Jestem tutaj trochę hojny. Bardzo przeciętna gra. Glitchy, clippy, ogólnie niezbyt zabawny. Bród literówek. Wydaje się dość pospieszny.
Ta gra jest niesamowita. Możesz być kurczakiem, który zabija inne kurczaki! Nic nie mogło być lepsze poza jedzeniem ciasta.
Jeśli zagram 1 godzinę, pozostanie, ponieważ ta gra jest pełna błędów😠😠😠😠😠😠
Gra jest bardzo głupia nie chce mi si Jesteś mega
Ta najgorsza gra, aktualizacja aktualizuje się, a potem się zatrzymuje
Za dużo błędów
Pojedynek jest najlepszy w broni do kurczaków. Uwielbiałem też niektóre pistolety
Naprawdę kocham tę grę, ale jest kilka rzeczy, w których jest wiele potworów w elitarnej drużynie, może możesz dodać jeszcze kilka głów i czy możesz odłożyć autostrzelanie, chociaż KOCHAM TĘ GRĘ, może możecie zrobić część drugą! !
To jest naprawdę dobre, ale czasami może się zepsuć, jak nie pozwolić ci zrobić serwera lub dołączyć i nie pozwoli mi wybrać żadnej innej mapy, tylko mapa, na której mogę się dostać, to Chloehouse
ta gra jest tak łatwa do zabicia kurczaka, ale nie można grać razem z przyjacielem
Ta gra jest naprawdę dobra, ale jeśli ją przeczytasz, Stwórca może mieć drona, który kosztuje 150 monet, ponieważ łatwo będzie wykryć wrogów
Błędy błędy błędy i błędy. I hakerzy MF.
DLACZEGO DO PIEKŁA ŚCIANY PO CHWILI ROZGRYWAJĄ SIĘ?
Jednym z problemów, z którymi borykam się w tej grze, jest zmiana kierunku woltów, ale gracze używają tego do wspinania się na górę
Bardzo fajna była to wszystko gra, że kupiłem wszystkie zabawki Jakie są bardzo drogie jest
Chicken Gun Hành động bfxf
Bardzo dobra gra, ale chcę zdobyć podwójne magnum, ponieważ są to bronie na poziomie 15. Proszę naprawić usterkę na wyższy poziom. Pls napraw teraz wszystkie typowe usterki i błędy, a także usterkę na wyższy poziom. Przestaję awansować na 10 pls, napraw to JAK NAJSZYBCIEJ. Mam nadzieję, że możesz na mnie odpowiedzieć. TĘSKNIĘ TEŻ STAREJ WERSJI DLACZEGO NIE MOGĘ PRZEŁĄCZYĆ EKRANU, GDY SIEDZĄ W SAMOCHODZIE.
Czasami mój ekran gry robi się czarny i wracam do ekranu przedniego
Ale myślę, że ważne jest, aby zmiany w Twojej firmie nie działały na przyszłość i aby uzyskać ten sam rodzaj, co przed efektem końcowym, a także uzyskać to, co najlepsze i zrobić to w drodze do domu z magazynu, we właściwe miejsce w biblioteczce lub home depot i ernie i zdobądź nowy na własną rękę na tydzień i zrób to w ciągu kilku dni, zanim zaczniesz stawać się coraz droższy i tańszy w drodze przez nowy samochód i masz czas na grę, aby dokonać płatności kanałowych do swojego samochodu przez następne trzy lata
Cześć, ta gra jest świetna, ale jest wiele opóźnień i usterek, które powinieneś naprawić. Bardzo ciężko jest też latać samolotami. Ponadto byłoby wspaniale, gdybyś dodał system „dodaj przyjaciela” i sprawił, że moby po prostu zaatakowały przeciwną drużynę. Podejrzewam też, że bawię się botami, ponieważ wszystkie mają nazwy takie jak „szef”, „generał Koko”, „kurczak”.
Dałbym 5 gwiazdek, jeśli możesz zapobiec oszustowi.
Gra z Kid by móc być dalej ale beka które piszą, że gra jest do dupy bo nie potrafią śpiewać grac DDDD
NAJLEPSZA KIEDYKOLWIEK SANDBOX GRA, W KTÓRĄ KIEDYKOLWIEK GRAŁEM! Reklamy są w porządku, ale są trochę denerwujące 😅. Ogólnie rzecz biorąc, 😍ta GRA!!! To w sam raz dla mnie, dzięki 👍 bardzo, aplikacje chalo☺️😀
Niesamowite i zabawne. Chciałbym, żeby istniały ograniczone czasowo pakiety za około 1,99 do 4,99, co byłoby miłe?
no widać, że to chikeny ale zadużo reklama i jak strzelam do mnie nie wyhodzi strzeliłem ze kqrabinu 10 razy zobacz nic pl poprawcie do tej samej opinii
Chicken Gun Veiksmas adsc
Chicken Gun online fps shooter Ação rwd
Puł na puł
Lep's World 2 街機 iuf
Chicken Gun to dobra gra, ale są pewne problemy. Pierwszym problemem jest to, że jest wielu hakerów, a drugim problemem jest to, że elita jest tak trudna, aby przejść do choppa th potwory czekają na drabinie i musisz zabić wszystkich, ale potwory nadchodzą zza ciebie i giniesz przynajmniej po prostu napraw lub dodaj małe potwory
Gdzie jest nowa aktualizacja😠😠😠😠. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠.
Bardzo lubię tę grę, ale mam sporo problemów. Czasami nie regularnie, ale kiedy wyjmuję snajpera (zdarza się z każdym), przycisk strzelania znika. I robi się to naprawdę denerwujące, a także z kilkoma innymi błędami, także gdy próbuję odrodzić pojazd, który się nie pojawi, a także jest denerwujący. Gdybyś mógł to naprawić, naprawdę byłbym wdzięczny, dziękuję.😁
To bardzo dobra gra, ale proszę dodać nową broń i rzeczy, których jestem znudzony, ponieważ nie lubiłem każdej rzeczy w grze, ale nadal bardzo dobra gra
Dobre jest zabawne
Gra bardzo fajna terz śmieszna bardzo polecam