Post by meuderpsarsowest on Feb 6, 2022 12:51:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
palju reklaame.videoreklaame. Lahe ja nauditav mäng, aga srsly.VIDEOKUULUTUSED.
KULDNE NäDAL JAAPANIS - GASTRONOOMIA
Mina isiklikult seda mängu ei soovita. Sellel on korralik graafika, kuid 15. taset tuleb närveerida. Kui teile meeldivad lõputud ronimismängud ekraanil, võite seda mängu nautida. Aga jällegi, isiklikult ma ei soovita seda.
Naeludel on nähtamatu väljajoon, mis võib sind tappa, kui arvad, et torkasid naelaga läbi ei ei, selle toplane aga pool on nähtamatu
Ma hindaksin seda vähemalt 3 tärniga, kui see poleks nende neetud hitboxide jaoks.
Tõesti lahe mäng, ma arvan, et mängurežiim, kus on nupp löömiseks, oleks lahe
Juhtnupud on peaaegu mängimatud, see on nii segane ja raske ning kuidas sa saad surma, kui maandute küljele ja teravik on peal
väga lõbus mäng, väga lihtne ja lihtne mängida
Farming Simulator 16 Simulátory xes
See on hämmastav parim võrguühenduseta mäng, kus tunnete end ninjana ja see on äge
Jätkasin rakenduse avamist ja see paiskus välja, et see ei töötanud, palun parandage see
Lõbus mäng, kuni arendaja sai ahneks. lõpuks sõltuvad missioonid sellest, et kasutate tegelasi, kes maksavad palju mängusisest valuutat (mida saate osta pärisraha eest). Seda tüüpi missioonide jaoks on vaja üha haruldasemaid tegelasi, mis tähendab, et teil on väiksem võimalus neid juhuslikult hankida ja et need maksavad rohkem. Ausalt öeldes on see täielik BS ja arendajal peaks olema häbi.
LG G4 on marshmallow mäng jookseb käivitamisel kohe pärast seda uut värskendust kokku.
Arvamus Abdul Turay: kõigi aegade parim kõne - Tänane leht
Ausalt öeldes on siin potentsiaali, kuid juhtnupud ja löögikastid on kohutavad.
Palun lisage teisi keeli...
android. androloogia. anduma. andumus. andur. aneemia. aneemiline. anekdoot. anekdootlik. anemo. anemoon. aneroid. aneroidbaromeeter. aneroidkarp.
Suurepärane mäng, kui sul on igav ja pole midagi teha, on seal istuda
See mäng on väga sõltuvuses. Seda on ülimalt lõbus mängida. Mulle meeldib, kui see saavutab 2k, tekitab see stressi ja see erutab mind. Loojatele tnxxx selle mängu loomise eest meeldis see mulle. See pani mu igavuse kaduma.
see on nii raske ja võimatu, nii et selle nautimise asemel tekitab see stressi.
Ninja Tobu - Ниња Тобу Экшен keqw
See on minu lemmikmäng, kuid see peaks olema tasemeredaktor. PALUN LUGEGE
Ninja Tobu Jangovar mjlk
Suurepärane mäng, aga ma soovin, et vampiirinahk oleks kiire *ja* kerge. Samuti tahan, et ta rippuks pigem jalgade kui käte küljes
See on päris lõõgastav mäng... pakub ka head muusikat... Mäng on ka hea... Ja seal pole reklaami...
lemmad2013.txt - | Tallinna Ülikool
Mulle meeldib see, kuna see on lihtne ja väljakutsuv ning see teebki sellest lõbusa mängu... Lisaks muudavad võimsused ja tegelased selle palju paremaks
See ei avane lihtsalt ütleb laadimine ja just seda prooviti desinstallida ja uuesti installida, kuid see ei õnnestunud
Ниња Тобу Акционе medf
Kahju, et ärritud juba esimesel minutil.
Tahtsin seda mängu hinnata 5, kuid pärast 15. lvl-i tühermaal mängimist muutsin meelt. lvl 15-s tuleb hüpata üle 3 seina tolli viga tegemata, kuid seinte liikumine on juhuslik, seinte liikumine määrab, kas me möödume sellest või mitte, üle selle sihtimine ei võta aega ja täpsust, juhuslik tge seina liikumine määrab tulemuse, mis on juhuslik, nii et õige liikumise leidmiseks peate taset aeg-ajalt mängima. See on täielik BS.
andmeid ei varundatud, kuigi enne telefoni kustutamist ja vahetamist vajutasin varundamise nuppu. kaotasin kõik oma edusammud ja olen väga pettunud. see on siiski hea mäng...
See mäng on hämmastav. See on esimene mobiilimäng, mida ma pole nädala jooksul desinstallinud. Mul on see olnud peaaegu aasta ja ma naudin seda siiani. Inimestele, kes ütlevad, et selle mehaanika on vale ja mõned tasemed on ületamatud: te kõik on lihtsalt halvad. Sellist asja nagu ületamatu tase pole olemas, olen neid kõiki võitnud. Lõpetage ragequitting ja sellele 1 tärni andmine, sest te ei saa seda mängida.
Mängisin seda umbes 32 tundi. Mäng sisaldab mõningaid tõrkeid, kuid see pole suur probleem, kuid palun lisage rohkem võimeid ja tasemeid
Mehaaniliselt on mäng suurepärane. Kuid täna tulin peale pärast seda, kui ma ei mänginud ninjat sinuga umbes kuu aega ja kõik mu edusammud läksid kaotsi. Olin veetnud tunde mängides ja põllutöös ning olin avanud kõik ninjad, välja arvatud uusimad. Peaaegu kõik efektid ja lisad säästavad ainult kõige haruldasemaid esemeid. Aga nüüd on kõik läinud. Puh, kustutatud. Mitte kunagi enam näha. Tunnen end reedetuna
see on suurepärane mäng. aga ma olen ummikus missiooni tasemel 12. Kas on näpunäiteid?
Mäng ei tööta
Ninja Tobu Aksyon mktl
see mäng on ninja-tüüpi mäng, kus saate mängu kaasatud mängurežiimide hulgast lõputult eemaldada ja proovida. see mäng on parim.
Ninja Tobu Darbības spēles dsfx
10 sekundit mängu alguses 30 sekundi reklaam hüppab. Hea mäng, kuid täis silmavalu reklaame
Ninja Tobu Akčné iuud
Hullult lõbus, kuid tasemel, pange preemiareklaamita vahelejätmise asemel jätkamisreklaam
Ilus mäng, kena kontseptsioon. Vajab lihtsalt uut tüüpi juhtimist, kuna praegused juhtnupud on kohutavad. Ma saan hakkama, kuni pean kiiresti liikuma ja nurga taha kinni jääma
Noh, ma kaotasin kõik, kui vahetasin mobiiltelefoni
Ma arvan, et parem on, kui on olemas Power Ups või oskused, nagu triple dash, revive, shield ja ma taotlen ka mängus münte, et osta tegelaskujusid, nagu traditsiooniline ninja, robotninja jne. Ja värviefektide ostmiseks kriipsu peale jää, sädemed, kummitus jne ning kaartide ostmise eest, nagu galaktika taust, ninjalinn, mets jne... tänan teid!
halvimad kontrollid!
Juhtnupud on tõesti halvasti disainitud.
See on okei, aga mulle see tõesti ei meeldinud. See on põhimõtteliselt kaubamärgist erinev Sticky Ninja,
... kimonotesse ja lapsed saavad ümber ninjas või samurai mõõgamees. ... Testament Jaapani kinnisideele miniatuursete asjadega, Tobu maailmapaik on
Klassikalise režiimi esimese poole jaoks on lihtne (välja arvatud mänguajakirjanikud), seejärel muutub see võimatuks. Väga hea mäng, kuid on halbu luksumisi. Mitte ainult see, vaid seal on kohutav viga, mille puhul teine või kolmas hüpe mõnikord ei aeglusta aega, mistõttu ma lendan saele. Mõnikord ei registreerita ka puudutus õigesti.
See on hea, kuid korduv
Det blir for vanskelig for FORT
Ma arvan, et ma peaksin mängu testijana palka saama.