Post by meuderpsarsowest on Feb 6, 2022 13:09:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Maps for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Καλή επιλογή από χάρτες εύκολους στη χρήση, αλλά η τεχνογνωσία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. (επεξεργασία: είδα την απάντησή σας έτσι .. αντί να έχετε γιγαντιαίες μικρογραφίες χαρτών θα μπορούσατε να έχετε σαν ένα πλέγμα με δύο χάρτες σε μια γραμμή, είναι απλώς μια πρόταση, αλλά θα ήμουν χαρούμενος αν είχε εφαρμοστεί, επίσης η σελίδα στην οποία πραγματικά σας αρέσει κατεβάστε τον χάρτη και δείτε την περιγραφή θα μπορούσε να γυαλιστεί 10/10 για την εξυπηρέτηση πελατών btw)
Πώς να ενημερώσετε την έκδοση στο minecraft;;;!!!
Maps for Minecraft PE Verktøy rqwf
Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους του έδωσα 2 αστέρια 1} "έκοψα 2 αστέρια" Για καθυστερημένες ενημερώσεις 2} "Έκοψα 1 αστέρι" Για τις διαφημίσεις
Καταπληκτική εφαρμογή αξίζει να την κατεβάσετε.
Είναι τέλειο όχι όχι δεν είναι τέλειο είναι κάτι καλύτερο από το τέλειο
Οι χάρτες των μπλοκ του ουρανού. Αλλά δροσερή εφαρμογή. Θέλω απλώς να το επισκευάσεις και το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο χάρτης στην πρώτη που έχω παίξει έρχεται στην πρώτη και πρέπει να κάνω κύλιση ξανά και ξανά. Θέλω όλοι να φτιάξετε την εφαρμογή έτσι ώστε ο χάρτης που παίξαμε να υπάρχει στο κάτω μέρος και ο χάρτης που δεν είχαμε χρησιμοποιήσει να παρουσιάζουμε στο rop
Xbox one s minecraft edition πίσω πλευρά - Goldenchildbeau
O Master Σουβλατζής, έξυπνο παιχνίδι ταxύτητας. 5.0
Η εφαρμογή είναι υπέροχη! Τόνοι ενδιαφέροντων χαρτών!! αλλά ο κύριος σκοπός για μένα για να το κατεβάσω ήταν να παίξω οποιονδήποτε κρυφτό χάρτη και χάρτη φυλακών... εντυπωσιάστηκα από τους χάρτες φυλακών, αλλά μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί με τους χάρτες κρυφτού και να προσθέσετε δύναμη- ups ή ικανότητα καμουφλάζ ή ίσως πύλες.. ενημέρωση χαρτών κρυφτού και αναζήτησης και μετά θα του δώσω 5 αστέρια. Ελπίζω να σκεφτείτε να τα ενημερώσετε
Γεια, πραγματικά αυτό δεν λειτουργεί στην έκδοση beta, μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε να λειτουργήσει και στην έκδοση beta, αυτό είναι το ταπεινό μου αίτημα προς εσάς
Προσπαθώ να κατεβάσω έναν χάρτη και λέει σφάλμα και τον άφησα να δοκιμάσει για 30 λεπτά και δεν λειτουργεί τίποτα. Ποια είναι η λύση? Επεξεργασία: λέει Άγνωστο σφάλμα. Ξαναδοκιμάσετε.
Αυτή η εφαρμογή είναι καλή, αλλά όταν ψάχνω για βάση, υπάρχουν λίγες βάσεις εδώ και δεν είναι πολλές που προσθέτουν περισσότερη βάση, ώστε να μπορώ να παίξω με τους φίλους μου
Σε χαμηλότερες εκδόσεις αυτή η εφαρμογή είναι καλή, αλλά όταν την κατεβάσω το 2021 έχει ένα νέο σφάλμα (όταν κατεβάζετε έναν χάρτη ή ένα πρόσθετο δείχνει ότι η λήψη απέτυχε. Επανάληψη) και επίσης περίμενα 30 λεπτά αλλά όχι η εφαρμογή δεν λειτουργεί καλά 😔 .
Παρά πολύ καλό να το κατεβάστε
Γεια σας, πάνω από όλα είναι τόσο διασκεδαστικό που λειτουργεί σωστά, αλλά μερικές φορές λέει "Άγνωστο σφάλμα επανάληψης..." εννοώ ότι είναι εντάξει, αλλά μερικές φορές είναι πραγματικά ενοχλητικό, διορθώστε το😊
Είναι καλό, αλλά όταν παίζεις κόσμος συνδυασμού τυχερών μπλοκ δίνει μια προειδοποίηση και είναι ότι αν δεν σταματήσεις να σπάζεις τυχερούς μπλοκ θα πεθάνεις και όχι στο παιχνίδι
αυτή είναι μια καλή εφαρμογή για μένα, αλλά συνδέθηκα στον λογαριασμό κάποιου άλλου μόλις πάτησα το play😐
ΦΟΒΕΡΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ 😀😃
Πύλη λειτουργικών συστημάτων
Υπέροχη εφαρμογή ❤️
Νομίζω ότι χρειάζεται ακόμα μια άλλη έκδοση, γι' αυτό έκανα τρία αστέρια
What not crafting and building nit map pourkor
Δεν πρόκειται να δώσω πέντε αστέρια γιατί δεν μπορώ να πάω αυτό που θέλω, οπότε παρακαλώ διορθώστε αυτά τα πράγματα, μπορώ να πάω όποτε θέλω
Ninja warrior: legenda gier przygodowych Przygodowe iogw
Κατεβάστε IOS Launcher Walls apk IOS Launcher Walls ... Κατεβάστε Furniture MOD for Minecraft PE apk ... Κατεβάστε fun house maps for minecraft apk
Καλή εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά και έχει πολλούς χάρτες για εγκατάσταση, αλλά δεν της δίνω τέσσερα αστέρια γιατί μερικές φορές όταν εγκαθιστώ έναν χάρτη είτε θα λειτουργήσει είτε δεν θα εισαγάγει στο mcpe σας, τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα όταν τον εγκαταστήσετε ο κόσμος δεν έχει τίποτα κυριολεκτικά τίποτα δεν είναι όλο αυτό και σας ευχαριστώ
Ήταν εντάξει, δεν είχε πραγματικά χάρτες που ήθελα, αλλά δημιούργησε χάρτες. Οι χάρτες που ψάχνω είναι οι Deltarune, Five Night's at Freddy's 2, Five Night's at Freddy's 3 και Five Night's at Freddy's 4. Είναι εντάξει αν δεν τους βάλεις όλους.
Πολύ άσχημα, όλοι οι χάρτες είναι για την έκδοση ενημέρωσης του minecraft, δεν είναι τίποτα για παλιές εκδόσεις και τι είναι δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω, γι' αυτό έδωσα ONE STAR
Τότε ύπαρχει
Maps for Minecraft PE સાધનો dct
Αυτή είναι μια πολύ ωραία εφαρμογή, αλλά όλοι οι χάρτες δεν λειτουργούν, οπότε δίνω 3 αστέρια
Για τον πουτσο δν μου ανοίγει κανένα
Έχει παρά πολλούς κόσμους και είναι όλοι τέλειοι !!! Μπράβο σε όλους όσους έφτιαξαν όλα αυτά !!!
Maps for Minecraft PE Verktøy dmvp
επιτελους φτιαχτικα
Η παλιά ενημέρωση λειτουργούσε αλλά τώρα λέει σφάλμα δικτύου ακόμα και όταν έχω γρήγορο internet και δεν έχω vpn και δεν κατεβάζω καν στο παρασκήνιο διορθώστε το
Πολύ ωραία εφαρμογή, αλλά όταν κατεβάζω οποιοδήποτε mod ή κόσμο διαρκεί ώρες, δεν έχω καμία βαριά λήψη, συνδέομαι στο vpn και πολλά άλλα, οπότε προσπαθήστε να το διορθώσετε και ναι, μου αρέσει αυτή η εφαρμογή
Δεν εχει λαθος
Βρήκα έναν χάρτη και περίμενα 10 λεπτά και μου έλεγε "η λήψη απέτυχε ξανά προσπάθεια" για 30 λεπτά (Emily Wilkins pls μπορείς να το διορθώσεις δεν το μισώ, αλλά σε παρακαλώ να το διορθώσεις και μετά θα σου δώσω ένα 100% 5 αστέρων ευχαριστώ που προσπάθησες για να λυθεί το πρόβλημα
Ουτε ένα αστέρι δεν του αξίζη
Γεια σου, αυτή η εφαρμογή κλείνει πάντα το Minecraft μου αφού εγκαταστήσω έναν χάρτη. Πιστεύετε ότι μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό γιατί μου αρέσει αυτή η εφαρμογή.